Vi är K/H FF!

Välkommen till K/H FF och vår samlingsplats på internet! Här berättar vi om vår verksamhet, var du kan se oss spela, när vi tränar, om våra evenemang och mycket annat.
Hittar du inte det du söker? Tveka inte att kontakta oss!

Det är med stort vemod vi måste meddela att styrelsen tvingats besluta att dra ur vårt Damlag ur serien och därmed lägga ner damlaget tillsvidare. Vi har under en längre tid varit ont om spelare och brottats med svårigheter att få ihop laget. Det har inte varit ett enkelt beslut att ta, både styrelsen och spelarna har försökt hitta andra lösningar. Vi har greppat de halmstrån vi kunnat men utan resultat och vi inser nu att vi tyvärr måste se oss besegrade och ta denna slutgiltiga utväg.
Det är oerhört tråkigt för hela föreningen i synnerhet, men även för damfotbollen i allmänhet. Vi är medvetna om att vi inte är ensamma om problematiken med sviktande antal spelare, en klen tröst för oss i nuläget förstås.

Styrelsen Kornhult/Hishult FF

Medlemsportalen

Inloggning

BILBINGO

Varje sommartisdag, med start klockan 18:30, är det Bilbingo på idrottsplatsen i Kornhult. Varmt välkommen till oss!
Läs mer!

LOPPMARKNADER

Två gånger om året bjuder vi in dig till att göra riktigt fina fynd på någon av våra loppmarknader. En håller vi i Hishult, en i Kornhult.

MER ÄN "BARA" FOTBOLL!

K/H FF förknippas så klart främst med fotboll. Men vi har även andra roliga aktiviteter för våra medlemmar. Bli medlem, kom med i gemenskapen!

Go to top