Vi är K/H FF!

Välkommen till K/H FF och vår samlingsplats på internet! Här berättar vi om vår verksamhet, var du kan se oss spela, när vi tränar, om våra evenemang och mycket annat.
Hittar du inte det du söker? Tveka inte att kontakta oss!

Vi är mycket glada över att det är klart att vår tränarduo, Johan Nilsson och Jörgen Hultberg, fortsätter även nästa säsong!

Nu till helgen är det dags för den första av våra två stora loppmarknader. Båda dagarna behöver vi all hjälp vi kan få, men framförallt på söndagen behövs det mycket folk.

Samling kl 9,00, naturligtvis bjuder vi på lunch båda dagarna. Föranmäl gärna att ni kommer till Gräddis 070-2786867 så vi vet att maten räcker och kan planera in arbetsuppgifter och uppdrag till alla.

Vi ber alla som kan att hjälpa till!

 

 

Det finns medlemsinfo till spelarna. Logga in för att läsa!

Bilbingon på Kornhults IP gör nu uppehåll fram till maj 2015.

Stort tack för i år och grattis till alla vinnare.

Varmt välkomna nästa säsong igen!

 

Ni kan lämna alla tomburkar, även utländska och tillknycklade, på båda våra idrottsplatser! På så vis minskar vi nedskräpningen i naturen och när vi pantar sparar vi värdefull energi. Till exempel motsvarar fem pantade burkar fyra timmars datoranvändning och två timmars standby-tid. Föreningen får pant för ALLA burkar och ni blir av med dem. Jättebra, tycker vi :)
Både i Hishult och Kornhult finns speciella pantkärl, hittar ni inte dem så bara ställ påsen med burkar vid ingången.

Som alla antagligen har märkt så har hemsidan legat nere ganska länge. Allt beror i korta drag på onda människors illvilja, det vill säga "hackare" som på något sätt tagit sig in på webbhotellets server, via vår hemsida har det sedermera visat sig.

När vi så småningom byggt upp en helt ny sida från grunden - kom nästa attack. Troligtvis från samma gärningsmän.

Läs mer: Viktig information om hemsidan!

Sida 3 av 4

Medlemsportalen

Inloggning

BILBINGO

Varje sommartisdag, med start klockan 18:30, är det Bilbingo på idrottsplatsen i Kornhult. Varmt välkommen till oss!
Läs mer!

LOPPMARKNADER

Två gånger om året bjuder vi in dig till att göra riktigt fina fynd på någon av våra loppmarknader. En håller vi i Hishult, en i Kornhult.

MER ÄN "BARA" FOTBOLL!

K/H FF förknippas så klart främst med fotboll. Men vi har även andra roliga aktiviteter för våra medlemmar. Bli medlem, kom med i gemenskapen!

Go to top